تاریخ : سه شنبه 1 شهريور 1401

اطلاعیه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری (آزمون سراسری سال 1401)

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله به اطلاع می رساند ثبت نام و تحویل مدارک در این دانشگاه به صورت الکترونیکی و غیر حضوری خواهد بود.

لینک ثبت نام به دلیل مشکلات به وجود آمده از روز یکشنبه 6 شهریور ماه  فعال خواهد شد.
اطلاعیه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خصوص ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری

(آزمون سراسری سال 1401)

پذیرفته شدگان گرامی لازم است در تاریخ های مقرر طبق زمان بندی اعلام شده در جدول زیر نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام و تا تاریخ 10 شهریور نسبت به ارسال اصل مدارک طبق بندهای این اطلاعیه اقدام نمایند.
برنامه زمانی:
زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک به صورت غیر حضوری (ارسال از طریق پست)

تمامی رشته ها: 3 الی 9 شهریور

حداکثر تا 10 شهریور
نحوه ثبت نام الکترونیکی:
  1. با مراجعه به سایت https://portal.tabriziau.ac.ir/Hermes قسمت پذیرش، وارد کردن نام کاربری (کد ملی) و گذرواژه (شماره شناسنامه) نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایید.
  2. قبل از اقدام به ثبت نام الکترونیکی کلیه مدارک زیر را با فرمت jpg اسکن و آماده کنید.
  • تمام صفحات شناسنامه
  • تصویر شخص
  • کارت ملی به صورت پشت رو
  • کارت پایان خدمت یا کارت معافیت (درصورت دارا بودن)
  • مدرک کارشناسی و ارشد
  • رسید پستی ارسال فرم تائیدیه تحصیلی کارشناسی و ارشد مندرج در این اطلاعیه به محل دانشگاههای قبلی
  • نامه موافقت رسمی از دانشگاه محل خدمت ویژه دانشجویانی که با سهمیه مربی پذیرفته شده اند
  1. قبل از اقدام به ثبت نام الکترونیکی کلیه فرم های زیر را تکمیل، امضا و با فرمت jpg  اسکن و آماده کنید.

1. فایل الکترونیکی کلیه مدارک مندرج در بندهای  2 و 3 را در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری کنید.
  2. پس از اتمام ثبت نام الکترونیکی حتما گزینه "ارسال" را بزنید.
  3. جهت اطمینان، بعد از یک روز کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام(شماره دانشجویی و کد رهگیری) دریافت نمایید و در صورت اعلام نواقص در قسمت یاداداشت نسبت به رفع آنها اقدام کنید.

نحوه ارسال مدارک:
  • اصل و یک سری کپی از کلیه مدارک تحصیلی به غیر از اصل شناسنامه و کارت ملی(مندرج در بند 2 نحوه ثبت نام الکترونیکی) و اصل کلیه های فرمهای ثبت نام (مندرج در بند 3 نحوه ثبت نام الکترونیکی) را به همراه 3 قطعه عکس سه در چهار به صورت پست پیشتاز به آدرس پستی زیر ارسال کنید.
تبریز- خیابان آزادی میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز- اداره کل آموزش و تحصیلات تکمیلی- کدپستی: 36931/51647
  • نام و نام خانوادگی پذیرفته شده، مقطع قبولی و رشته قبولی و (کد دانشجویی صادر شده از طرف مسئول ثبت نام) خود را حتما بر روی بسته پستی  بنویسید.
  • بر اساس دستورالعمل ثبت نام از پذیرفته شدگان ارسالی از سازمان سنجش، پذیرفته شدگانی که معدل آن کمتر از 14 است حق ثبت نام نخواهند داشت.
  • امکان ثبت نام بدون داشتن مدرک کارشناسی ارشد (با قبولی حداکثر 31 شهریور سال 1401 )وجود ندارد.
  • بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا و فرمت jpg  بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
  • اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد. لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری نمایید.
  • پذیرفته شدگان دکتری بدون آزمون نیازی به ثبت نام الکترونیکی ندارد و تمامی اسکن مدارک خود را در یک سی دی به همراه اصل و کپی مدارک پست خواهند نمود.

مراحل دریافت معافیت تحصیلی (ویژه برادران):
برادرانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائمی ندارند، با بهمراه داشتن مدارک زیر و برگه نظام وظیفه ای که از طرف دانشگاه هنر اسلامی تبریز به آدرس ایمیلی که در هنگام ثبت نام الکترونیکی اعلام کرده اند فرستاده خواهد شد، به صورت حضوری به دفاتر پلیس +10 شهرستان خود مراجعه نمایند.
  • اصل مدرک کارشناسی ارشد
  • یک قطعه عکس سه در چهار
پس از مراجعه به پلیس +10 برگه دریافتی را به آدرسm. jafarpour@tabriziau.ac.ir   ایمیل کنید. در عنوان ایمیل نام و نام خانوادگی خود را ذکر کنید.

نکته:
  1. دانشگاه فاقد خوابگاه می باشد در صورت تمایل به استفاده از خوابگاه های خودگردان با کارشناس مربوطه به شماره تماس 04135297615 آقای شیری تماس حاصل فرمائید.
  2. شروع کلاسها از تاریخ 27 شهریور به صورت حضوری خواهد بود.
  3. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در مورد امور ثبت نام با شماره تلفن : 041-35297524 تماس بگیرید.
  4. در صورت نیاز به کسب اطلاعات از دانشکده ها به لینک و شماره های تماس ذیل تماس حاصل فرمائید.