تاریخ : چهارشنبه 11 تير 1399

اطلاعیه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در رابطه با برگزاری فشرده کلاسهای کارگاهی

اطلاعیه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در رابطه با برگزاری فشرده کلاسهای کارگاهی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98
ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی دانشجویان عزیز و خانواده­های مکرمشان، پیرو اطلاعیه های  قبلی دانشگاه در رابطه با جلسات باقیمانده دروس کارگاهی، همچنانکه اطلاع دارید مقرر شده بود با حفظ پروتکل­های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، طبق برنامه ریزی دانشکده­ها نسبت به برگزاری فشرده کلاس­های مذکور در گروه های کم تعداد دانشجویی از 15 تیر تا 15 مرداد اقدام شود. ضمن بررسی شرایط موجود، در جلسات اخیر هیات ریسه، شورای بهداشت و ایمنی و شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مقرر شده است که دوره اول برگزاری فشرده این کلاسها به دانشجویان مقیم تبریز (دانشجویان بومی تبریز و یا دیگر دانشجویانی که در حال حاضر در این شهر سکونت داشته و جهت شرکت در کلاسها ضرورتی به تردد بین شهری و استفاده از خوابگاه دانشجویی ندارند) با حضور ۸ دانشجوی کارشناسی و ۴ دانشجوی ارشد در هر کلاس درسی اختصاص داده شود. لذا تقاضا می­شود دانشجویان عزیز، بر اساس برنامه اعلامی دانشکده مربوطه، با حفظ پروتکل­های بهداشتی، در ایام مذکور در کلاسها شرکت نمایند. دانشجویان عزیز مطلع باشند که:
  •  اساتید ضمن هماهنگی با دانشکده­ها می­توانند با انتخاب شیوه­های آموزشی جایگزین متناسب با سرفصل و ماهیت دروس برنامه ریزی کنند.
  • استفاده از ماسک و رعایت دیگر ‍‍‍ پروتکل­های بهداشتی الزامی است.
  • امکان حذف ماده درسی برای دانشجویانی که به هر دلیلی نتوانند در کلاس­ها شرکت نمایند وجود دارد.
  • برگزاری مجدد ماده درسی کارگاهی حذف شده تا عادی شدن شرایط به تعویق افتاده و در چهارچوب نظام آموزشی دانشگاه در شرایط عادی ارایه خواهد شد.