تاریخ : شنبه 7 تير 1399

پذیرش مهمانی دانشجویان بومی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

استقبال دانشگاه هنر اسلامی تبریز از پذیرش مهمانی دانشجویان بومی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
با توجه باینکه، ترم آینده تحصیلی دانشگاههای کشور(نیمسال اول سالتحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹) بدلیل عدم پایان یافتن اپیدمی کرونا، به احتمال زیاد بصورت نیمه حضوری برگزار خواهد شد، لذا دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای کمک به پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور، ایجاد فرصت آموزشی برای دانشجویان، کمک به حفظ سلامت اجتماعی و کاهش نگرانی خانواده ها، از مهمانی دانشجویان بومی مشغول به تحصیل در دیگر دانشگاههای دولتی کشور در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، استقبال می نماید. منظور از دانشجویان بومی در این طرح، دانشجویان مقیم تبریز و حومه می باشند که نیاز به خوابگاه نداشته و جهت دسترسی به دانشگاه در صورت نیاز، ضرورتی به رفت و آمدهای بین شهری نخواهند داشت.
علاقمندان می توانند با توجه به رشته های موجود در دانشگاه هنر اسلامی تبریز (قابل دسترسی در سایت دانشگاه) تا ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ نسبت به اخذ موافقت دانشگاه مبدا و ارسال آن به اداره کل آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اسلامی تبریز اقدام نمایند.