تاریخ : پنجشنبه 4 ارديبهشت 1399

قابل توجه دانشجویان کارشناسی متقاضی مهمان و انتقال

به اطلاع آندسته از دانشجویان کارشناسی دانشگاه هنر اسلامی تبریز که تقاضای مهمان و انتقال برای سالتحصیلی 1400-1399 به سایر دانشگاههای دولتی دارند، می رساند:
جهت ثبت درخواست خود، از تاریخ 99/02/01 الی 99/02/31 به آدرس (https://portal.saorg.ir) سامانه سجاد زیر نظر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مراجعه نمایند. دانشجویان عزیز پس از دریافت کد رهگیری از سامانه می توانند پیگیر نتیجه بررسی در دانشگاههای مبداء و مقصد شوند.
نکات مهم :
  1. بر اساس تصویب شورای آموزشی دانشگاه، کلیه تقاضاهای مهمانی، تمدید مهمانی و یا انتقالی می بایست از طریق سامانه فوق انجام شود و به تقاضاهای خارج از سامانه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  2. سامانه مورد نظر مختص دانشجویان کارشناسی است و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) نمی توانند تقاضای خود را در این سامانه ثبت کنند.
  3. ثبت درخواست در سامانه، مختص سالتحصیلی آتی است و کسانی که تقاضای مهمانی برای ترم تابستان دارند نیازی به ثبت درخواست در این سامانه ندارند.
  4. دانشجویانی که تاکنون معدل کل آنها احراز نشده است (دانشجویان ترم اول)، طبق آیین نامه، معدل 13 را در بند مربوطه درج نمایند.