تاریخ : شنبه 30 فروردين 1399

راه اندازی بانک داده های آموزشی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز

با سلام و احترام و ضمن تشکر از تلاش های بی دریغ کلیه اساتید محترم در پیشبرد امور آموزشی به صورت مجازی.
با توجه به زحمات بزرگواران در تهیه و آماده سازی مواد و محتوای آموزشی ویژه برای کلاس های مجازی در ایام تعطیلات اضطراری پیش آمده، اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در نظر دارد، در جهت حفظ و استفاده بهینه از این محتواها، مواد و منابع، آرشیو بانک داده های تخصصی آموزشی راه اندازی کند.
❇ لذا از کلیه اساتید محترم تقاضا می شود مواد آموزشی دروس مربوطه خود، اعم از فیلم، تصویر، پاورپوینت، جزوه، و هر نوع محتوای چندرسانه ای دیگر  که توسط خود عزیزان تهیه شده است یا از فضاهای مختلف مجازی گردآوری شده است را به ایمیل tiau.elearning@gmail.com ارسال و یا در صورت تمایل به صورت حضوری به کارشناس آموزش خانم وظیفه شعاع تحویل دهند تا در بانک داده های آموزشی دانشگاه در آرشیو درس مربوطه به نام اساتید محترم بایگانی شود. خواهشمند است در عنوان و یا در متن ایمیل به نام استاد، درس، مقطع و نام دانشکده اشاره شود.

❇ پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.
 مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اسلامی تبریز