تاریخ : سه شنبه 9 مهر 1398

قابل توجه پذیرفته شدگان پذیرش صرفا با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری کارشناسی سال 1398

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت بشرح ذیل اعلام می گردد:
زمان ثبت نام الکترونیکی رشته های فرش و مرمت آثار تاریخی تا تاریخ 14 مهر ماه تمدید شد.
جدول زمان بندی:

رشته زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک
(مراجعه حضوری)
هنر اسلامی  11 الی 13 مهر یکشنبه 14 مهرماه 98
مرمت-فرش دوشنبه 15 مهرماه 98
* زمانتحویل مدارک: از ساعت9 الی 16 ( از ساعت 12:30 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-
 ساختمان پردیس ـ کلاس شماره 119 ـ روبروی اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود .
پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی (بعد از زدن تمام مراحل، علامت صفحه بعد (واقع در گوشه بالا سمت راست ) حتما گزینه ارسال را بزنید)بعد از یک روز کاری مجدداً به وب سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید. در صورت اعلام نواقص نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.
1- فرمهای ثبت نام را از پایین این صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در وب سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید. فرمهای ردیف 6 الی 10 نیازی اسکن و بارگذاری ندارند فقط در زمان تحویل مدارک به همراه داشته باشید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و مدارک تحصیلی (مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله متوسطه و پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(6-3-3) مدرک متوسطه دوم به همراه کارنامه سه ساله متوسطه دوم و رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در وب سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و  یک سری کپی از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
4-پیرو اطلاعیه سازمان سنجش کلیه پذیرفته شدگان پذیرش صرفا با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری کارشناسی سال 1398 (رشته های بدون آزمون)مبلغ275000ریال( دویست و هفتاد و پنج هزار ریال)به شماره کارت بانک تجارت  0008-0248-8370-5859 بنام وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه واریز نموده و اصل فیش واریزی را زمان تحویل مدارک با بقیه مدارک به همراه داشته باشید.
* بدون همراه داشتن مدرک پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(6-3-3) مدرک متوسطه دوم با قبولی حداکثر شهریور ماه سال 98 ثبت نام صورت نخواهد گرفت و به هیچ عنوان مراجعه نفرمائید.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
*جهت صدور معافیت تحصیلی آقایان مدارک زیر مورد نیاز است:
1-اصل مدرک موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(6-3-3) مدرک متوسطه دوم، قبل از مراجعه به دانشگاه علاوه بر مدرسه توسط ناحیه آموزش پرورش شهر خود مهر و تائید شده باشد.
2-فرم اعلام آخرین وضعیت تحصیلی دانش آموزان،که توسط مدرسه یا ناحیه آموزش و پرورش شهر خود تهیه و تائید شده باشد.
تلفن تماس:  کارشناس ثبت نام  35297524 -041، 35297525-041، 35297523-041،  35297522-041
1- فرم مشخصات
2- فرم چکیده آئین نامه
3- فرم تعهد شماره 1آموزش رایگان (دوره روزانه)
4- فرم تعهد شماره 4 برای دانشجویان ساکن شهرهای بزرگ
5- فرم تعهد شماره 5 برای دانشجویان ساکن شهرهای کوچک
6- فرم امور فرهنگی
7- فرم امور تربیت بدنی
8- فرم امور شاهد و ایثار گران
9-فرم امور مشاوره-سلامت روانی
10-فرم امور مشاوره- سلامت جسمانی(نیازی به تائید پزشک و کارشناس ندارد)
فرمهای ردیف 6 الی 10 نیازی به اسکن و بارگذاری ندارند فقط زمان تحویل مدارک به همراه داشته باشید.
لینک ثبت نام الکترونیکی: http://80.191.202.4/stdnew