تاریخ : يکشنبه 24 شهريور 1398

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی) سال 98

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت بشرح ذیل اعلام می گردد:
  جدول زمان بندی:                                                                زمان ثبت نام الکترونیکی تا روز شنبه 30 شهریور تمدید شد.

رشته زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک
(مراجعه حضوری)
برادران معماری -  شهرسازی
از روز سه شنبه
 26 شهریور الی
29 شهریور
یکشنبه 98/06/31
چندرسانه ای- طراحی صنعتی دوشنبه 98/07/01
ارتباط تصویری- نقاشی ایرانی سه شنبه 98/07/02
خواهران معماری -  شهرسازی    6 الی 10 مهر روز یکشنبه 6 بهمن ماه 98
مرمت – طراحی صنعتی روز دوشنبه 7 بهمن ماه 98
ارتباط تصویری- نقاشی ایرانی روز سه شنبه 8  بهمن ماه 98
فرش – چندرسانه ای روز  پنجشنبه 10 بهمن ماه 98
* زمان تحویل مدارک: از ساعت9 الی 16 ( از ساعت 13 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-
 ساختمان پردیس ـ آتلیه شماره 120 ـ جنب اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود .
* پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی (بعد از زدن تمام مراحل، علامت صفحه بعد (واقع در گوشه بالا سمت راست ) حتما گزینه ارسال را بزنید)بعد از یک روز   کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید. در صورت اعلام نواقص نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.
1- فرمهای ثبت نام را از پایین این صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و مدارک تحصیلی (مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله متوسطه و پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(3-3-6) مدرک متوسطه دوم به همراه کارنامه سه ساله متوسطه دوم و رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و  یک سری کپی از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
* بدون همراه داشتن مدرک پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(3-3-6) مدرک متوسطه دوم با قبولی حداکثر شهریور ماه سال 98 ثبت نام صورت نخواهد گرفت و به هیچ عنوان مراجعه نفرمائید.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
*جهت صدور معافیت تحصیلی مدارک زیر مورد نیاز است:
1-اصل مدرک موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(3-3-6) مدرک متوسطه دوم، قبل از مراجعه به دانشگاه علاوه بر مدرسه توسط ناحیه آموزش پرورش شهر خود مهر و تائید شده باشد.
2-فرم مدارس یا آخرین وضعیت تحصیلی دانش آموزان، که توسط مدرسه یا ناحیه آموزش و پرورش شهر خود تائید شده باشد(فرم مربوطه از مدارس تهیه شود).
تلفن تماس: 35419975-041

1- فرم مشخصات
2- فرم چکیده آئین نامه
3- فرم تعهد شماره 1آموزش رایگان (دوره روزانه)