تاریخ : يکشنبه 24 شهريور 1398

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی) ورودی بهمن ماه سال 98

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت بشرح ذیل اعلام می گردد:
جدول زمان بندی:

رشته زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک
(مراجعه حضوری)
خواهران معماری -  شهرسازی 10 الی 20 دیماه روز یکشنبه 6بهمن ماه
مرمت – طراحی صنعتی روز دوشنبه7 بهمن ماه
ارتباط تصویری- نقاشی ایرانی روز سه شنبه 8  بهمن ماه
فرش – چندرسانه ای روز پنجشنبه 10بهمن ماه
* زمان تحویل مدارک: از ساعت9 الی 16 ( از ساعت 12:30 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-
 ساختمان پردیس ـ آتلیه شماره 120 ـ جنب اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود .
* پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی (بعد از زدن تمام مراحل، علامت صفحه بعد (واقع در گوشه بالا سمت راست ) حتما گزینه ارسال را بزنید)بعد از یک روز کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید. در صورت اعلام نواقص در قسمت یادداشت نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.
1- فرمهای ثبت نام را از پایین این صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و مدارک تحصیلی (مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله متوسطه و پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(6-3-3) مدرک متوسطه دوم به همراه کارنامه سه ساله متوسطه دوم و رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و  یک سری کپی از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و متوسطه دوم و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
* بدون همراه داشتن مدرک پیش دانشگاهی و برای نظام آموزشی جدید(6-3-3) مدرک متوسطه دوم با قبولی حداکثر شهریور ماه سال 98 ثبت نام صورت نخواهد گرفت و به هیچ عنوان مراجعه نفرمائید.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
  تلفن تماس: 35419975   -  041

1- فرم مشخصات
2- فرم چکیده آئین نامه
3- فرم تعهد شماره 1آموزش رایگان (دوره روزانه)