تاریخ : شنبه 16 شهريور 1398

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی و استعداد درخشان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98

با سلام و ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت نام بشرح ذیل اعلام می گردد:

جدول زمان بندی:

رشته-گرایش زمان

ثبت نام الکترونیکی
تمامی رشته ها

از ساعت 14 روز یکشنبه 98/6/17
الی
پنجشنبه 98/6/21

تحویل مدارک
معماری-طراحی شهری- فن آوری معماری(دیجیتال) شنبه  98/06/23
معماری اسلامی- فن آوری معماری(استحکام بخشی بناهای تاریخی)- معماری و انرژی یکشنبه  98/06/24
مجموعه هنر اسلامی– نقاشی ایرانی– پژوهش هنر دوشنبه  98/06/25
طراحی صنعتی - باستان سنجی - باستان شناسی - مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی سه شنبه 98/06/26
مجموعه فرش - هنرهای رایانه ای چهارشنبه 98/06/27
* زمان تحویل مدارک: ساعت9 الی16( از ساعت13 الی14جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-
 ساختمان پردیس ـ آتلیه شماره 120 ـ جنب اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود
    *   پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی (بعد از زدن تمام مراحل، علامت صفحه بعد (واقع در گوشه بالا سمت راست ) حتما گزینه ارسال را بزنید) بعد از یک روز کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید. در صورت اعلام نواقص نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.
* پذیرفته شدگان بدون آزمون(استعداد درخشان) نیازی به ثبت نام الکترونیکی ندارند و بایستی اسکن تمامی مدارک و فرمهای خواسته شده در یک سی دی تهیه نموده و هنگام مراجعه حضوری در تاریخ تعیین شده به همراه داشته باشند.
1- تمامی فرمهای ثبت نام را از پایین صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در مکان تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و مدارک تحصیلی (مدرک کارشناسی و یا نامه ابطال معافیت تحصیلی کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و دو سری تصویر از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و همراه داشته باشید.
5.- پذیرفته شدگان بدون آزمون، فرم صلاحیت عمومی مندرج در پایین صفحه را خوانا تکمیل و مبلغ  440000ریال به شماره کارت بانکی 6367957029982282 و یا شماره حساب شباIR770100004001021101007489  بانک ملی بنام خزانه کل کشور واریز و اصل و کپی فیش بانکی و همچنین كپي صفحه اول شناسنامه، كارت ملی  ، كپي حكم كارگزيني در صورت اشتغا ، صفحه اول گذرنامه)ويژه اتباع خارجي)را همراه داشته باشند.
تذکرات:
* بدون داشتن مدرک کارشناسی با قبولی حداکثر شهریور ماه سال 1398 به هیچ عنوان ثبت نام صورت نخواهد گرفت.
*بارگذاری مدارک و فرمها صرفاً می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد. لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
تلفن تماس: 35419975 - 041

1- فرم مشخصات
2- فرم چکیده آئین نامه
3- فرم تائیدیه تحصیلی مدرک کارشناسی(دو برگ)