تاریخ : چهارشنبه 21 شهريور 1397

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (کارشناسی) سال 97

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری دوره کارشناسی رشته های مختلف این دانشگاه در سال 1397بشرح ذیل اعلام می گردد:

جدول زمان بندی:                                توجه:
                                                    ثبت نام الکترونیکی خواهران تا روز جمعه 13 مهر ماه تمدید شد.

رشته ها زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک
(مراجعه حضوری)
برادران  معماری -  شهرسازی 24 الی 27 شهریور یکشنبه 97/07/01
مرمت – طراحی صنعتی دوشنبه 97/07/02
فرش - چندرسانه ای سه شنبه 97/07/03

ارتباط تصویری - هنر اسلامی
چهارشنبه 97/07/04
هنر اسلامی(خواهران و برادران)
خواهران معماری -  شهرسازی 7 الی 10 مهر روز شنبه 97/11/13
فرش - مرمت – طراحی صنعتی روز یکشنبه 97/11/14
ارتباط تصویری –  چندرسانه ای روز دوشنبه 97/11/15
* تحویل مدارک از ساعت9 الی 16 می باشد.( از ساعت 13 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-ساختمان پردیس- طبقه همکف –جنب اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی- کلاس عمومی شماره 120
*جهت مشاهده اطلاعیه حتما با سیستم رایانه ای مراجعه نمایید.
*تحویل مدارک بدون "ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود
* پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی(بعد از زدن تمام مراحل  ""صفحه بعد"" حتما گزینه ارسال را بزنید) بعد از یک روز کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید در صورت اعلام نواقص نسبت به رفع آنها اقدام نمایید.
1- فرمهای ثبت نام (ستاره دار) را از پایین این صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و تحصیلی (مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله متوسطه و پیش دانشگاهی و رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی)را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و  یک سری کپی از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
* بدون همراه داشتن مدرک پیش دانشگاهی با قبولی حداکثر شهریور ماه سال جاری به هیچ عنوان ثبت نام صورت نخواهد گرفت.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفا می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
*جهت صدور معافیت تحصیلی مدارک زیر مورد نیاز است:
1-اصل مدرک موقت دیپلم و پیش دانشگاهی، قبل از مراجعه به دانشگاه علاوه بر مدرسه توسط آموزش پرورش شهر خود مهر و تائید شده باشد.
2-فرم شماره4 یا آخرین وضعیت تحصیلی،که توسط مدرسه یا ناحیه آموزش و پرورش شهر خود تائید شده باشد.
تلفن تماس: 35419975 -041                  برای ثبت نام الکترونیکی اینجا کلیک نمایید.
1- فرم مشخصات *
2- فرم چکیده آئین نامه *