تاریخ : دوشنبه 12 شهريور 1397

قابل توجه پذیرفته شدگان با آزمون و استعدادهای درخشان ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال 97

قابل توجه پذیرفته شدگان با آزمون و استعداد درخشان ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال 97
با سلام و ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی (با آزمون و استعدادهای درخشان )ورودی دوره کارشناسی ارشد رشته های مختلف این دانشگاه در سال 1397 بشرح ذیل اعلام می گردد:

جدول زمان بندی:                                               توجه :
                                                                          زمان ثبت نام الکترونیکی تا پایان روز جمعه 97/06/16 تمدید شد.

رشته-گرایش زمان

ثبت نام الکترونیکی
تمامی رشته ها
مجموعه معماری(معماری-معماری اسلامی فن آوری معماری- طراحی شهری) - مجموعه هنرهای رایانه ای(تولیدبازی- شبیه ساز هوشمند-چندرسانه ای)
- مجموعه فرش(طراحی- رنگرزی- تولید) - هنر اسلامی- پژوهش هنر - طراحی صنعتی - باستان سنجی- باستان شناسی
چهارشنبه
97/6/14
الی
پنجشنبه
97/6/15

تحویل مدارک
مجموعه معماری  (معماری-معماری اسلامی فن آوری معماری- طراحی شهری) دوشنبه  97/06/19
مجموعه هنرهای رایانه ای(تولیدبازی- شبیه ساز هوشمند-چندرسانه ای)-
 مجموعه فرش(طراحی- رنگرزی- تولید)
سه شنبه  97/06/20
هنر اسلامی پژوهش هنر چهار شنبه  97/06/21
طراحی صنعتی باستان سنجی باستان شناسی پنجشنبه  97/06/22
* تحویل مدارک از ساعت9 الی16می باشد.( از ساعت 13 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-ساختمان پردیس- طبقه همکف جنب اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی- کلاس عمومی شماره 120

* تحویل مدارک بدون
"ثبت نام الکترونیکی" مقدور نخواهد بود
* پذیرفته شده محترم جهت اطمینان از اتمام ثبت نام الکترونیکی بعد از یک روز کاری مجدداً به سایت مراجعه نموده و رسید ثبت نام دریافت نمایید. در صورت عدم دریافت رسید نسبت به رفع نواقص اعلامی اقدام نمایید.
* به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که از طریق استعداد درخشان (بدون آزمون) قبول شده اند می رساند نیازی به ثبت الکترونیکی نداشته و تمامی اسکن مدارک را در قالب سی دی در روز تحویل مدارک داده شود.

1- تمامی فرمهای ثبت نام را از پایین صفحه دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
2- مدارک شناسنامه ای(تمام صفحات شناسنامه -تصویر شخص-کارت ملی به صورت پشت رو-کارت پایان خدمت یا کارت معافیت درصورت دارا بودن) و مدارک تحصیلی (مدرک کارشناسی و یا نامه ابطال معافیت تحصیلی کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی) را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه حضوری تمام  مدارک شناسنامه ای و مدارک تحصیلی اشاره شده در بند 2 و دو سری تصویر از تمامی آنها و 6 قطعه عکس3*4 و فرمهای مندرج در پایین صفحه را پرکرده و به همراه داشته باشید.
4- پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم (شبانه) میبایست شهریه ثابت، به مبلغ 6957500 ریال به شماره حساب IR830100004001112203020254- شناسه واریز شهریه: 321112254122900111401032222001 شماره حساب تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه نزد بانک مرکزی قابل وایز و حواله در بانکهای تجارت، ملت و ملی می باشد. لازم به ذکر است همراه داشتن اصل فیش الزامی می باشد.
5.- پذیرفته شدگان بدون آزمون، فرم صلاحیت عمومی مندرج در پایین صفحه را تکمیل و مبلغ 350000ریال به شماره حساب شباIR770100004001021101007489  بانک ملی بنام خزانه کل کشور واریز و اصل و کپی و فیش بانکی همراه داشته باشند.
تذکرات:
* بدون مدرک کارشناسی با قبولی حداکثر شهریور ماه سال جاری به هیچ عنوان ثبت نام صورت نخواهد گرفت.
 *بارگذاری مدارک و فرمها صرفاً می بایست به صورت اسکن با کیفیت بالا بوده و از ارسال عکس آنها خودداری شود.
* اصل و کپی تمام مدارک تحویلی به هیچ عنوان به دانشجو عودت داده نخواهد شد لذا کپی و یا اسکن تمام  مدارک را در نزد خود نگهداری فرمائید.
تلفن تماس: 35419975   -  041                   برای ثبت نام الکترونیکی اینجا کلیک نمایید.
1- فرم مشخصات
2- فرم تقاضانامه
3- فرم ارزیابی پزشکی
4- فرم چکیده آئین نامه