تاریخ : دوشنبه 5 شهريور 1397

قابل توجه پذیرفته شدگان با آزمون دوره دکتری ((نیمه متمرکز) و بدون آزمون) سال 97

با سلام، ضمن عرض تبریک قبولی شما پذیرفته شده گرامی، بدین وسیله برنامه زمانی ثبت نام از پذیرفته شدگان با آزمون دوره دکتری((نیمه متمرکز) و بدون آزمون) سال 97 بشرح ذیل اعلام می گردد:

جدول زمانبندی:

رشته ها زمان ثبت نام الکترونیکی زمان تحویل مدارک

هنرهای اسلامی

شهرسازی اسلامی
روز پنجشنبه 8 شهریور
الی
روز شنبه 10 شهریور

یکشنبه
18 شهریور
معماری اسلامی یکشنبه 11 شهریور
* تحویل مدارک از ساعت9 الی 16 می باشد.( از ساعت 13 الی 14 جهت اقامه نماز و صرف ناهار تعطیل خواهد بود)
* مکان تحویل مدارک:تبریز-خیابان آزادای – میدان حکیم نظامی- دانشگاه هنر اسلامی تبریز-ساختمان پردیس- طبقه همکف –جنب اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی- کلاس عمومی شماره 120

1-  فرمهای ثبت نام را از فایل راهنما دریافت نموده و بعد از پرکردن و امضا نمودن آنها را اسکن کرده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
 2- مدارک شناسنامه ای و تحصیلی را اسکن نموده و در جاهای تعیین شده در سایت ثبت نام الکترونیکی بارگذاری نمایید.
3- هنگام مراجعه جهت تحویل مدارک، همراه داشتن کلیه فرمهای مندرج در پایین این صفحه و همچنین اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد، ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه یک سری کپی -6قطعه عکس 3 * 4 – یک سری کپی شناسنامه از تمام صفحات و کارت ملی به صورت پشت و رو – یک سری کپی کارت پایان خدمت (در صورت دارا بودن)به صورت پشت و رو  الزامی میباشد.
4- پذیرفته شدگان بدون آزمون، فرم صلاحیت عمومی مندرج در پایین صفحه را تکمیل و مبلغ 350000 ریال به شماره حساب شباIR770100004001021101007489  بانک ملی بنام خزانه کل کشور واریز و اصل و کپی فیش بانکی را همراه داشته باشند.
       تلفن تماس: 35419975   -  041                     برای ثبت نام الکترونیکی اینجا کلیک نمایید.

دریافت فرمهای مورد نیاز (Pdf):
  1. فرم مشخصات
  2. فرم تقاضانامه
  3. فرم ارزیابی پزشکی
  4. فرم تائیدیه تحصیلی(برای هر کدام از مدارک کارشناسی و ارشد، دو برگ تکمیل نمایید)
  5. فرم صلاحیت عمومی(برای پذیرفته شدگان بدون آزمون)
  6. فرم الف-دانشجویان ترم آخر (درخواست دانشجو)
  7. فرم مخصوص دانشجویان ترم آخر (تائیدشده توسط دانشگاه کارشناسی ارشد)
  8. فرم ب (دوره های روزانه)
  9.  فرم شاهد و ایثار گران(برای پذیرفته شدگانی که عضو خانواده های شاهد و ایثارگر می باشند)

• در دوشنبه 5 شهريور 1397