تاریخ : سه شنبه 21 فروردين 1397

فراخوان پذيرش برگزيدگان علمي در دوره  دكتري تخصصي  (ph.D) سال 1397

فراخوان پذيرش برگزيدگان علمي در دوره  دكتري تخصصي  (ph.D)
دانشگاه هنر اسلامی تبریز   ـ  سالتحصیلی 98-97

دانشگاه هنر اسلامی تبریز در نظر دارد به استناد آیین نامه ی " پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره  تحصیلات تکمیلی (دکتری) مصوب جلسه 93/03/27 شورای هدایت استعداهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به ابلاغیه شماره 21/67272 مورخ 93/04/18 اقدام به پذیرش دانشجو برای سالتحصیلی 98-97 از بین دانش آموختگان کارشناسی ارشد در رشته­های زیر نماید :
  1. معماری اسلامی (متقاضیان سایر دانشگاهها تنها از بین دانش آموختگان معماری اسلامی)
  2. شهرسازی اسلامی (دانش آموختگان رشته های شهرسازی- برنامه ریزی شهری- طراحی شهری- مدیریت شهری و جغرافیای شهری)
  3. هنرهای اسلامی (دانش آموختگان رشته های هنرهای اسلامی- صنایع دستی- پژوهش هنر و رشته های مرتبط با هنرهای تجسمی)

شرایط لازم جهت ثبت نام :

متقاضی می بایست :
  1. دارای میانگین کل حداقل 16 در دوره کارشناسی و میانگین کل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد باشد.
  2. بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد.
  3. حداقل 70 امتیاز از مجموع مواد مندرج در جدول 1 تا 4 اصلاحیه شماره 21/237200 وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و شیوه نامه دانشگاه را کسب کند.
       تبصره: برای ورود به مرحله مصاحبه، کسب حداقل 70 امتیاز از ردیف جدول (فعالیت پژوهشی) اصلاحیه شماره 21/237200 وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری الزامی است.
       4. فقط در یک رشته درخواست دهد.
       5. در صورت پذیرش، در زمان شروع تحصیل، دانشجوی مقطع دکتری در سایر موسسات و دانشگاه ها نباشد.
       6. دارای مدرک معتبر زبان (حداقل نمره 50 از آزمون زبان MSRT   و یا معادل آن در سایر آزمونها) باشد.
       تبصره: در صورت پذیرش و عدم داشتن مدرک معتبر زبان پذیرفته شده می بایست  قبل از آزمون جامع دکتری مدرک خود را ارائه نماید.
       7. متقاضیان مشمول این شیوه نامه در همان رشته تخصصی یا رشته‌های تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی، به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی این دانشگاه پذیرفته می‌شوند.
  •    مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
  • ـ کاربرگ های تكميل شده شماره 1،2،3 (بصورت تایپ شده) دریافت فایل
  • ـ یک نسخه از مقالات علمی- پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با پایان نامه
  • ـ تصویر گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی ایران -  برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی (خوارزمی، فارابی، رازی و این سینا)
  • ـ تصویر مدارک متعبر از اثر بدیع هنری
  • ـ یک نسخه از مقالات علمی – ترویجی مرتبط با پایان نامه
  • ـ یک نسخه از مقالات چاپ شده در کنفرانس های معتبر (داخلی و خارجی)
  • ـ یک جلد از کتاب یا کتاب های تالیفی یا ترجمه شده مرتبط با رشته تحصیلی
  • ـ تصویر مدرک کارشناسی بهمراه کارنامه
  • ـ تصویر مدرک کارشناسی ارشد بهمراه کارنامه
  • ـ تصاوير صفحات شناسنامه،  كارت ملي و پایان خدمت
  • ـ تصویر مدرک زبان
  • ـ شرح موضوع پیشنهادی برای رساله دکتری در یک صفحه (حداکثر دو عنوان)
  • ـ اصل و تصویر فیش بانکی بملغ 700000 ریال (هفتاد هزار تومان)  بشماره حساب 5054766805 بانک ملت بنام درآمد شهریه دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز
تذکرات مهم: 1- ارسال درخواست ، مدارک و شرکت در مصاحبه هیچگونه تعهدی مبنی بر پذیرش و تحصیل در مقطع دکتری برای دانشگاه هنر اسلامی تبریز ایجاد نمی کند. 2- تحصيل در دوره دكترا به صورت تمام وقت بوده و داوطلب در صورت پذيرفته شدن بايد اوقات خود را با وضعيت تحصيلي دوره وفق دهد و تابع كلية مقررات آموزشي و انضباطي دانشگاه باشد. 3ـ چنانچه در هر يك از مراحل ثبت­ نام، برگزاري مصاحبه، پذيرش و تحصيل در دانشگاه هنر  اسلامی تبریز، مشخص گردد كه داوطلب، دارای شرايط درج شده در اين تقاضانامه  نبوده است بلافاصله از ثبت­ نام، شركت در مصاحبه، پذيرش و يا ادامة تحصيل وي در هر مرحله­ای جلوگيري به عمل آمده و مطابق مقررات با وي رفتار خواهد شد. 4ـ مدارك ارسالي و همچنين وجه ثبت­ نام به هيچ وجه مسترد نخواهد شد. 5 - به مداركي كه از طريق پست سفارشي ارسال نشود و يا داراي نقص باشد به هيچ وجه ترتيب اثر داده نخواهد شد.
6- همراه داشتن اصل گواهی تمامی مدارک موردنیاز در جلسه مصاحبه الزامی می باشد.
متقاضیان در صورت دارا بودن شرایط فوق می بایست حداکثر تا تاریخ 97/03/10 مدارک خود را به آدرس : تبریز– خیابان آزادی– میدان حکیم نظامی – دانشگاه هنر اسلامی تبریز– مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی-  صندوق پستی 51335/4567  کدپستی 5164736931 ارسال نمایند. زمان و مکان برگزاری مصاحبه و اطلاعیه‌های مربوطه متعاقباً از طریق وب سایت دانشگاه به آدرس ww.edu.tabriziau.ac.ir  اعلام خواهد شد.
در صورت نیاز با شماره تلفن 35419975-041  تماس حاصل فرمایید.

• در سه شنبه 21 فروردين 1397