تاریخ : چهارشنبه 30 فروردين 1396

فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 97-1396

فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اسلامی تبریز
 برای سال تحصیلی 97-1396

دانشگاه هنر اسلامی تبریز در نظر دارد به استناد آیین نامه ی "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی کارشناسی ارشد" مصوب جلسه  مورخ 11/04/93 شورای هدایت استعداد های درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به ابلاغیه شماره 77948/21 مورخ 05/05/93 و اصلاحیه 114374/11 مورخ 03/06/93 برای سال تحصیلی 97-96 اقدام به پذیرش از بین دانش آموختگان کارشناسی پیوسته دانشگاه هنر اسلامی تبریز و  سایر دانشگاهها ‌نماید.

شرایط لازم جهت ثبت نام:
متقاضی می بایست:
  1. پس از 7 نیمسال تحصیلی با گذراندن 115 واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
  2. حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود. (31/06/96)
  3. برگزیده رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی- دانشجویی با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد باشد.

رشته های تحصیلی مورد پذیرش

ردیف عنوان رشته بدون مصاحبه با مصاحبه
1 معماری * *
2 معماری اسلامی * *
3 طراحی شهری * ---
4 فناوری معماری (دیجیتال) * ---
5 طراحی صنعتی * ---
6 باستان سنجی * *
7 پژوهش هنر --- *
8  فرش طراحی * ---
9  فرش مواد اولیه و رنگرزی --- *
10 فرش - مدیریت --- *
11 هنرهای رایانه‌ای- تولید بازیهای ریانه‌ای * ---
12 هنرهای رایانه‌ای- طراحی شبیه ساز هوشمند * ---
13 هنراسلامی * *

توجه :
1-  پذیرش بدون مصاحبه مختص نفرات اول ده درصد برتر دانشجویان یا دانش آموختگان دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.
2-  نفرات دوم و سوم ده درصد برتر دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه هنر اسلامی تبریز و نفرات ده درصد برتر سایر دانشگاه‌ها می توانند برای پذیرش با مصاحبه اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :
  • کاربرگ تکمیل شده شماره 1 (کلیک نمایید)
  • گواهی رتبه و احراز ده درصد برتر دوره کارشناسی (کلیک نمایید)
  • یک نسخه از ریزنمرات تایید شده ی دوره کارشناسی پیوسته
  • تصویر کارت ملی و شناسنامه
  • دو قطعه عکس 4×3
  • معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد (برگزیدگان المپیادها)
  • چکیده از طرح منتخب در جشنواره یا مسابقات علمی
  • کلیه سوابق پژوهشی و روزمه علمی و مستندات آن
  • سایر مدارک برای دانشجویان و دانش آموختگان معماری (کلیک نمایید)
  • اصل فیش بانکی بملغ 500000 ریال (معادل پنجاه هزار تومان)  بشماره حساب 5054766805 بانک ملت بنام درآمد شهریه دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز – شامل دانشجویان و یا دانش آموختگان دانشگاه هنر اسلامی تبریز نمی‌باشد.

تذکرات مهم :
  1. متقاضیان مشمول این شیوه نامه در همان رشته تخصصی دوره کارشناسی پذیرفته می‌شوند.
  2.  کلیه متقاضیان پذیرش سهمیه داخل دانشگاه می‌بایست همانند سایرین مدارک و فرم‌های خود ارائه نمایند در غیراینصورت جزء منصرفین از ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد منصوب می‌شوند و از رتبه‌های بعد استفاده خواهد شد.
  3. به مدارک ناقص و یا دریافت شده بعد از تاریخ مذکور ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  4. مدارک ارسالی و وجه پرداختی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
متقاضیان می بایست مدارک خود را حداکثر تا پایان وقت اداری 31/02/96 بصورت پست پیشتاز به آدرس :
تبریز – خیابان آزادی – میدان حکیم نظامی– دانشگاه هنر اسلامی تبریز – اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی
صندوق پستی 4567/51335 کدپستی 5164736931
زمان و مکان برگزاری مصاحبه و اطلاعیه‌های مربوطه متعاقباً از طریق وب سایت دانشگاه به آدرس www.tabriziau.ac.ir اعلام خواهد شد.
در صورت نیاز با شماره تلفن 35419975-041  تماس حاصل فرمایید.

• در چهارشنبه 30 فروردين 1396